Loading posts...
  • Contract Magazine Features Lighthouse School

    Contract Magazine featured the interior design of Lighthouse Community Charter School in the June 2010 edition. The article focused on SBA’s achievement in creating a creative composition of light, bright interior spaces on a slim budget and breakneck schedule. In the words of Lighthouse Founder Jenna Stauffer: Studio Bondy “took our little vision and magnified…

  • Lighthouse Community Charter School Honored

    Lighthouse Community Charter School is the recipient of a Leroy F. Greene Design Award, given by C.A.S.H./AIACC. The award recognizes exceptional architectural design for public schools. Jurors remarked: “This is a beautiful and bright colored project with a good design in a challenging space….It’s a nice adaptive reuse of an existing industrial building and they’ve…

  • Bill Bondy Interviewed on Independent Schools

    Bill Bondy contributed to a ‘San Francisco Business Times’ article on how Bay Area independent schools are responding to the current economy. As a leader in independent school design, Bill reflected on how the downturn has affected capital improvement projects, and what he sees for the future. Bill Bondy pictured outside the recently completed Stuart…

  • Oakland School for the Arts at New Facility

    Oakland School for the Arts completed the first semester in their new school at the Oakland Fox Theater. Starkweather Bondy Architecture is proud to have designed this innovative educational facility for the unique Oakland charter school. Music and dance studios, performance spaces, and traditional classrooms will allow Oakland School for the Arts to provide students…

  • Yin Young Residence Featured In SF Chronicle

    The San Francisco Chronicle Magazine featured Starkweather Bondy’s Yin Young Residence in the March 2, 2008 edition. The article praised the design for restoring the iconic house to its original intent, while making the space work for a modern family. Enlarging the house’s footprint by only 150 square feet, the design team was able to…